Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18057
Title: การผลิตเอทานอลจากน้ำเวย์เต้าหู้โดย Saccharomyces cerevisiae V1116 และ Zymomonas sp. TISTR 1102 = Ethanol production from soybean curd whey by Saccharomyces cerevisiae V1116 and Zymomonas sp. TISTR 1102 / สุภงช์ ไชยวงศ์
Authors: สุภงช์ ไชยวงศ์
Authors: สุภงช์ ไชยวงศ์
Keywords: เอทานอล -- การผลิต
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 662.6692 ส462ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504800
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18057
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.