Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18057
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุภงช์ ไชยวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:59:01Z-
dc.date.available2014-09-18T03:59:01Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 662.6692 ส462กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504800en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18057-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectเอทานอล -- การผลิตen_US
dc.titleการผลิตเอทานอลจากน้ำเวย์เต้าหู้โดย Saccharomyces cerevisiae V1116 และ Zymomonas sp. TISTR 1102 = Ethanol production from soybean curd whey by Saccharomyces cerevisiae V1116 and Zymomonas sp. TISTR 1102 / สุภงช์ ไชยวงศ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.