Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18007
Title: การเพิ่มปริมาณแบคทีเรียกรดแลกติกในการผลิตโยเกิร์ตพร้อมดื่มที่ผสมลำไยแห้งและลิ้นจี่แห้ง = Augmentation of lactic acid bacteria in the production of drinking yogurt with dried longan and dried lychee / ศุภรดา เฟื่องฟอง
Authors: ศุภรดา เฟื่องฟอง
Authors: ศุภรดา เฟื่องฟอง
Keywords: นมเปรี้ยว;โยเกิร์ต -- การผลิต
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 641.371476 ศ467ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1473330
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18007
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.