Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18007
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภรดา เฟื่องฟองen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:51:57Z-
dc.date.available2014-09-18T03:51:57Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.371476 ศ467กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1473330en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18007-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectนมเปรี้ยวen_US
dc.subjectโยเกิร์ต -- การผลิตen_US
dc.titleการเพิ่มปริมาณแบคทีเรียกรดแลกติกในการผลิตโยเกิร์ตพร้อมดื่มที่ผสมลำไยแห้งและลิ้นจี่แห้ง = Augmentation of lactic acid bacteria in the production of drinking yogurt with dried longan and dried lychee / ศุภรดา เฟื่องฟองen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.