Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17995
Title: การผลิตน้ำส้มสายชูหมักจากน้ำเวย์เต้าหู้และน้ำเวย์เนยแข็ง = Vinegar Production from soybean curd whey and cheese whey / กุลวดี คตชนะเลขา
Authors: กุลวดี คตชนะเลขา
Authors: กุลวดี คตชนะเลขา
Keywords: น้ำส้มสายชู;น้ำส้มสายชู -- การผลิต
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 664.55 ก477ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1471566
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17995
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.