Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17995
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กุลวดี คตชนะเลขา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:51:50Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:51:50Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.55 ก477ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1471566 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17995 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | น้ำส้มสายชู | en_US |
dc.subject | น้ำส้มสายชู -- การผลิต | en_US |
dc.title | การผลิตน้ำส้มสายชูหมักจากน้ำเวย์เต้าหู้และน้ำเวย์เนยแข็ง = Vinegar Production from soybean curd whey and cheese whey / กุลวดี คตชนะเลขา | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0452kk_tpg.pdf | 581.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_abs.pdf | 488.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0452kk_con.pdf | 471.44 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_ch1.pdf | 474.8 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_ch2.pdf | 672.15 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_ch3.pdf | 526.07 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_ch4.pdf | 614.61 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_ch5.pdf | 509.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_ch6.pdf | 486.81 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_bib.pdf | 489.95 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0452kk_app.pdf | 530.97 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.