Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13283
Title: การเพิ่มประสิทธิภาพในกระบวนการผลิตภัณฑ์น้ำส้มพาสเจอร์ไรส์โดยเทคนิคการศึกษาการเคลื่อนไหวและเวลา = Efficiency enhancement in pasteurized orange juice production using motion and time study technique / ปาลิดา อินต๊ะจาย
Authors: ปาลิดา อินต๊ะจาย
Authors: ปาลิดา อินต๊ะจาย
Keywords: กรรมวิธีการผลิต;น้ำส้ม -- การแปรรูป;น้ำผลไม้ -- การผลิต;การควบคุมกระบวนการผลิต
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 663.6 ป273ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1512649
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13283
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.