Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13283
Title: | การเพิ่มประสิทธิภาพในกระบวนการผลิตภัณฑ์น้ำส้มพาสเจอร์ไรส์โดยเทคนิคการศึกษาการเคลื่อนไหวและเวลา = Efficiency enhancement in pasteurized orange juice production using motion and time study technique / ปาลิดา อินต๊ะจาย |
Authors: | ปาลิดา อินต๊ะจาย |
Authors: | ปาลิดา อินต๊ะจาย |
Keywords: | กรรมวิธีการผลิต;น้ำส้ม -- การแปรรูป;น้ำผลไม้ -- การผลิต;การควบคุมกระบวนการผลิต |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 |
Gov't Doc #: | ว 663.6 ป273ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1512649 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13283 |
Appears in Collections: | ENG: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
inma30555pi_tpg.pdf | 852.75 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_abs.pdf | 276.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
inma30555pi_con.pdf | 679.98 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch1.pdf | 266.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch2.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch3.pdf | 264.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch4.pdf | 4.55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch5.pdf | 572.97 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_bib.pdf | 164.3 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_app.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.