Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 32 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Investigation of phenolic compounds and antioxidant activity of selected indigenous plant = การศึกษาสารประกอบฟีนอลิคและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของพืชท้องถิ่นที่คัดเลือก / Suganya TachakittirungrodSuganya Tachakittirungrod
2010Development of skin cream containing phycocyanin purified from Spirulina platensis = การพัฒนาครีมทาผิวที่มีส่วนผสมของไฟโคไซยานินที่ทำให้บริสุทธิ์จากสาหร่ายสไปรูลินา / Watcharaporn KhamratWatcharaporn Khamrat
2012Effect of spirogyra neglecta extract on renal organic anion transporter 1 and 3 function in type 2 diabetic rats = ผลของสารสกัดสาหร่ายเตา (spirogyra neglecta) ต่อการทำงานของโปรตีนขนส่งสารอินทรีย์ประจุลบ ชนิดที่ 1 และ 3 ในท่อไตของหนูขาวที่มีโรคเบาหวานชนิดที่ 2 / Atcharaporn OntawongAtcharaporn Ontawong
2009Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice = ฤทธิ์ต้านออกซิเดซัน องค์ประกอบแคโรทีนอยด์และวิตามินอีในรำของข้าวดำพันธุ์ไทยบางพันธุ์ / Muntana NakornriabMuntana Nakornriab
2009Improvement of application of spice extracts and essential oils with chitosan as antioxidant and antimicrobial agents = การพัฒนาการประยุกต์สารสกัดและน้ำมันหอมระเหยจากเครื่องเทศร่วมกับไคโตซานในการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระและสารต้านจุลินทรีย์ / Keerati TanrueanKeerati Tanruean
2009Antioxidant activity, inhibition Acne-inducing bacteria and HPLC analysis of green tea extract and its cream product = ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ, ฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียที่ก่อให้เกิดสิว และการวิเคราะห์สารสกัดและครีมจากชาเขียวด้วยวิธีโครมาโทกราฟีของเหลว สมรรถนะสูง / Pimbootsaporn Singha-AussavaratPimbootsaporn Singha-Aussavarat
2006Factors of affective antioxidant capacity and polyphenol content of lactic acid beverages fermented with Lactobacillus spp. and Phyllanthus emblica Linn. / Sartjin PeerajanSartjin Peerajan
2008Chemical constituents and antioxidant properties of Thai medicinal plants = องค์ประกอบทางเคมีและคุณสมบัติต้านออกซิเดชันของสมุนไพรไทย / Wongvarit PanidthananonWongvarit Panidthananon
2010Anti-oxidation and anti- inflammatory activities of shallot, phlai and turmeric extracts and effectiveness of prototype creams = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านการอักเสบของสารสกัดหอมแดง ไพล ขมิ้น และประสิทธิผลของครีมต้นแบบนำร่อง / Decha PinkaewDecha Pinkaew
2007Relationship between free radical scavenging and anti-inflammatory activities of medicinal plants in Northern Thailand / Chalermpong SaenjumChalermpong Saenjum