Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-18 of 18 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Relationship between free radical scavenging and anti-inflammatory activities of medicinal plants in Northern Thailand / Chalermpong SaenjumChalermpong Saenjum
2008Chemical component variation, cytotoxicity, antioxidant and stability of volatile oils from Thai medicinal plants = การแปรปรวนขององค์ประกอบทางเคมี ความเป็นพิษต่อเซลล์ การต้านออกซิเดชัน และความคงสภาพของน้ำมันหอมระเหย / Rungthip KawareeRungthip Kawaree
2007Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop BoonputhPhanlop Boonputh
2006Study of Thai shallot (allium ascalonicum L.) extracts on glutathione synthesis and degradation under oxidative stress and inflammation in human monocytic cell line (U937) / Nuttakaan LeelarungrayubNuttakaan Leelarungrayub
2009Comparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha WongfhunPronprapha Wongfhun
2006Bioactive compounds from family guttiferae and schisandraceae plants = สารประกอบออกฤทธิ์ทางชีวภาพของพืชวงค์ Guttiferae และ Schisandraceae / Rujida WilairatRujida Wilairat
2004Effect of Gamma Oryzanol in purple glutinous rice bran on immune response in male mice (Mus musculus) = ผลของแกมมา-โอไรซานอลในรำข้าวเหนียวดำต่อการตอบสนองของภูมิคุ้มกันในหนูเม้าส์เพศผู้ / Tawatchai TeltathumTawatchai Teltathum
2008Selected Antioxidants in green chilli paste = สารต้านอนุมูลอิสระบางชนิดในน้ำพริกหนุ่ม / Kamonrat RuanmaKamonrat Ruanma