Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Health Sciences
Humanities and Social Sciences
Sciences and Technology
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 28 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาล
ธีระ อัมระปาล
2550
ผลของโอโซนต่อการควบคุมโรคหลังการเก็บเกี่ยวการเปลี่ยนแปลงโปรตีน และระบบแอนตีออกซิแดนซ์ของผลลำไยพันธุ์ดอระหว่างการเก็บรักษา = Effect of ozone on postharvest diseases control, proteins and antioxidant system changes of longan fruit cv. Daw during storage / ศรัณยา เพ่งผล
ศรัณยา เพ่งผล
2549
ผลของโอโซนและกรดอินทรีย์บางชนิดต่ออายุการเก็บรักษาของผลลำไยสดพันธุ์ดอ = Effect of ozone and some organic acids on storage life of fresh longan fruit cv. Daw / อังคณา เชื้อเจ็ดตน
อังคณา เชื้อเจ็ดตน
2548
การยืดอายุการเก็บรักษาผลลำไยโดยใช้สารเคมีกันเสียร่วมกับอุณหภูมิต่ำ = Prolonging storage life of longan fruit using chemical preservatives in combination with low temperatures / สุเมธี เขื่อนมณี
สุเมธี เขื่อนมณี
2548
ผลของออกซิเจนและวอเตอร์แอคทิวิตี้ต่อคุณภาพของเนื้อลำไยอบแห้งระหว่างการเก็บรักษา = Effects of exygen and water activity on quality of dried longan flesh duning storage / ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
2549
ผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of anti-browning substances and coating materials on quality and storage life of longan fruit cv. daw / โดย พรรณทิพา บุญอินทร์
พรรณทิพา บุญอินทร์
2552
จำนวนผลต่อช่อและระยะเวลาเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพระหว่างการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอนอกฤดู = Number of fruit per cluster and harvesting time affecting quality during storage of the off season longan cv. Daw / สนอง จรินทร
สนอง จรินทร
2547
ผลของการให้ความร้อนต่อกิจกรรมของเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of heat treatment on polyphenol oxidase activity during chilling injury of Longan fruit cv. Daw / วัชรี สุขวิวัฒน์
วัชรี สุขวิวัฒน์
2550
คุณสมบัติในการรับแรงกระแทกและการกดทับของผลลำไยพันธุ์ดอ = Impact and compression properties of Longan fruit cv. Daw / นวลฉวี ปงรังษี
นวลฉวี ปงรังษี
2551
ผลของโอโซนต่อการเก็บรักษาผลลำไยสดพันธุ์ดอ = Effects of Ozone on shelf life of fresh longan fruit cv. Daw / มานพ หาญเทวี
มานพ หาญเทวี
Discover
Author
1
จารุพรรณ ปัญญาเทพ
1
จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
1
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
1
ดาวเรือง ศรีกอก
1
ธีระ อัมระปาล
1
นวลฉวี ปงรังษี
1
ประสิทธิ์ จันตัน
1
ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
1
ปิยจิตรา ศรีวรกุล
1
ปิยะวรรณ มาศิริ
.
next >
Subject
7
ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
6
ลำไย -- การอบแห้ง
5
ลำไย -- พันธุ์ดอ
4
โอโซน
3
ลำไย -- ลำพูน
3
ลำไย -- เชียงใหม่
2
ผลไม้ -- การเคลือบผิว
2
ลำไย -- การรมด้วยก๊าซโอโซน
2
ลำไย -- การเก็บเกี่ยว
2
ลำไยอบแห้ง
.
next >
Date issued
9
2550 - 2556
18
2540 - 2549
1
2530 - 2539