Browsing by Subject Probiotics

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Beneficial effects of Thai indigenous plants and their probiotic fermented beverages on diabetes mellitus = ผลดีของพืชพื้นบ้านไทยและน้ำหมักโปรไบโอติกต่อโรคเบาหวาน/ Winthana KusirisinWinthana Kusirisin
2007Development of probiotic tablets = การพัฒนายาเม็ดโพรไบโอติก / Srikanjana KlayraungSrikanjana Klayraung
2019Effect of lactobacilli probiotics supplementation on intestinalbacteria and growth performance in weaned pigsSudthidol Piyadeatsoontorn; Pairat Sornplang; Udom Chuachan; Bopit Puyati
2009Effect of probiotic lactic acid bacteria selected from poultry on productive performances, Eimeria Tenella infection and immunity in male broilers = ผลของแบคทีเรียแลกติกชนิดโปรไบโอติกที่คัดเลือกจากสัตว์ปีกต่อประสิทธิภาพการผลิตการติดเชื้อบิดไส้ตัน และภูมิคุ้มกันในไก่เนื้อเพศผู้ / Charunee KasornpikulCharunee Kasornpikul
2007Factors effecting viability of probiotic bacteria in soymilk yogurt during storage = ปัจจัยที่มีผลต่อการอยู่รอดของแบคทีเรียโปรไบโอติกระหว่างการเก็บในโยเกิร์ตน้ำนมถั่วเหลือง / Hirunwit SaiyotHirunwit Saiyot
2012Probiotic lactobacillus plantarum LCC 150 isolated from Thai fermented food and cholesterol lowering property of its fermented soybean milk product = โพรไบโอติก แลกโตบาซิลลัส แพลนทารัม LCC 150 ที่แยกจากอาหารหมักไทยและสมบัติลดโคเลสเตอรอลของผลิตภัณฑ์นมถั่วเหลืองหมักที่ได้ / Sasithorn SirilunSasithorn Sirilun
2008Study on microencapsulation technique for probiotic microorganisms = การศึกษาเทคนิคไมโครเอนแคปซูเลชั่นสำหรับจุลินทรีย์โปรไบโอติก / Chatsuda SomtipChatsuda Somtip