Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9735
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐภัทร ไชยเทพ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T08:06:40Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T08:06:40Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 658.302 ณ113ท | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1482624 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9735 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | บริษัทเชียงใหม่โฟรเซ่นฟูดส์ จำกัด (มหาชน) | en_US |
dc.subject | การบริหารงานบุคคล | en_US |
dc.subject | อาหาร -- มาตรการความปลอดภัย | en_US |
dc.subject | ไอเอสโอ 22000-2005 | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ | en_US |
dc.subject | การนิเทศลูกจ้าง | en_US |
dc.title | ทัศนคติของพนักงานบริษัทเชียงใหม่โฟรเซ่นฟูดส์ จำกัด (มหาชน) ที่มีต่อระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหาร (ISO 22000:2005) = Attitude of Chiang Mai Frozen Foods Public Company Limited Employees towards food safety management system (ISO 22000:2005) / ณัฐภัทร ไชยเทพ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agim0553nc_tpg.pdf | 527.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_abs.pdf | 452.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_con.pdf | 441.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_ch1.pdf | 458.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_ch2.pdf | 513.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_ch3.pdf | 476.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_ch4.pdf | 802.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_ch5.pdf | 479.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_bib.pdf | 460.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0553nc_app.pdf | 510.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.