Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอภิวันท์ อินต๊ะวงค์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:06:20Z-
dc.date.available2014-09-17T08:06:20Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 363.192 อ163ทen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475004en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9689-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectบริษัท ลำปางฟู๊ดโปรดักส์ จำกัดen_US
dc.subjectระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.titleทัศนคติของพนักงานที่มีต่อระบบของวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤติที่ต้องควบคุม (HACCP) ในบริษัท ลำปางฟู๊ดโปรดักส์ จำกัด = Employee attitude towards Hazard Analysis and Critical Control Points System (HACCP) in Lampang Food Products Co., Ltd. / อภิวันท์ อินต๊ะวงค์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0952ai_tpg.pdf579.28 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_abs.pdf505.63 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_con.pdf474.59 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_ch1.pdf492.09 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_ch2.pdf551.96 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_ch3.pdf495.93 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_ch4.pdf842.86 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_ch5.pdf522.83 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_bib.pdf482.08 kBAdobe PDFView/Open
agim0952ai_app.pdf555.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.