Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชัชวาลย์ อะกะปันen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:01:51Z-
dc.date.available2014-09-17T08:01:51Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 ช112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421471en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9066-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectต้นทุนการผลิตen_US
dc.subjectลำไยอบแห้งen_US
dc.titleการเปรียบเทียบต้นทุนการผลิตลำไยอบแห้งทั้งเปลือกด้วยเตาอบ ที่ใช้ความร้อนจากแก๊สหุงต้ม ไอน้ำ และ ฟืน = Comparison of cost in whole dried longan production using LPG, steam, and firewood hot air ovens / ชัชวาลย์ อะกะปันen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0850ca_tpg.pdf536.45 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_abs.pdf493.68 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_con.pdf504.79 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_ch1.pdf499.52 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_ch2.pdf552.73 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_ch3.pdf507.34 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_ch4.pdf634.09 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_ch5.pdf533.82 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_bib.pdf475.2 kBAdobe PDFView/Open
agim0850ca_app.pdf712.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.