Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิเศษลักษณ์ ใจกุมen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:50:19Z-
dc.date.available2014-09-17T07:50:19Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 363.192 ว358กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400567en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8617-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.subjectโรงงาน -- เชียงใหม่en_US
dc.titleการศึกษาการจัดทำระบบ HACCP ของโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร ในจังหวัดเชียงใหม่ = A Study of the HACCP system implementation at food industrial factories in Chiang Mai Province / วิเศษลักษณ์ ใจกุมen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0949wc_tpg.pdf191.85 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_abs.pdf220.79 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_con.pdf222 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_ch1.pdf128.51 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_ch2.pdf209.29 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_ch3.pdf143.65 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_ch4.pdf292.93 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_ch5.pdf188.16 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_bib.pdf127.95 kBAdobe PDFView/Open
mba0949wc_app.pdf177.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.