Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8433
Title: การศึกษาการจัดทำระบบความปลอดภัยของอาหาร (Food safety, HACCP) มาใช้ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหารทะเลในจังหวัดสมุทรสาคร = Implementation on HACCP food safety system at seafood factories in Samut Sakhon Province / ประยุทธ ว่องไว
Authors: ประยุทธ ว่องไว
Authors: ประยุทธ ว่องไว
Keywords: อาหาร -- มาตรการความปลอดภัย;อุตสาหกรรมอาหารทะเล -- สมุทรสาคร
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 363.192 ป17116ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385951
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8433
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0948pw_tpg.pdf452.59 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_abs.pdf487.35 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_con.pdf543.15 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch1.pdf785.59 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch2.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch3.pdf484.67 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch4.pdf3.4 MBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch5.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_bib.pdf489.78 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_app.pdf652.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.