Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8433
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประยุทธ ว่องไวen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:49:14Z-
dc.date.available2014-09-17T07:49:14Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 363.192 ป17116กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385951en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8433-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectอาหาร -- มาตรการความปลอดภัยen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารทะเล -- สมุทรสาครen_US
dc.titleการศึกษาการจัดทำระบบความปลอดภัยของอาหาร (Food safety, HACCP) มาใช้ในโรงงานอุตสาหกรรมอาหารทะเลในจังหวัดสมุทรสาคร = Implementation on HACCP food safety system at seafood factories in Samut Sakhon Province / ประยุทธ ว่องไวen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0948pw_tpg.pdf452.59 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_abs.pdf487.35 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_con.pdf543.15 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch1.pdf785.59 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch2.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch3.pdf484.67 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch4.pdf3.4 MBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_ch5.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_bib.pdf489.78 kBAdobe PDFView/Open
mba0948pw_app.pdf652.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.