Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7916
Title: การปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและความดันสูงยิ่ง = Improvement of Kimchi quality using pure starter cultures and ultra-high pressure / สุวรรณี ชัยชนะ
Authors: สุวรรณี ชัยชนะ
Authors: สุวรรณี ชัยชนะ
Keywords: ผักกาดขาวปลี;อาหาร -- คุณภาพ;กิมจิ
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 635.15 ส477ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1463811
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7916
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051sch_tpg.pdf517.78 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_abs.pdf501.42 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_con.pdf473.16 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch1.pdf468.02 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch2.pdf647.78 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch3.pdf497.91 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch4.pdf707.91 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_ch5.pdf468.38 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_bib.pdf517.94 kBAdobe PDFView/Open
food1051sch_app.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.