Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7916
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุวรรณี ชัยชนะ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:35Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:35Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 635.15 ส477ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1463811 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7916 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ผักกาดขาวปลี | en_US |
dc.subject | อาหาร -- คุณภาพ | en_US |
dc.subject | กิมจิ | en_US |
dc.title | การปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและความดันสูงยิ่ง = Improvement of Kimchi quality using pure starter cultures and ultra-high pressure / สุวรรณี ชัยชนะ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1051sch_tpg.pdf | 517.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_abs.pdf | 501.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_con.pdf | 473.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_ch1.pdf | 468.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_ch2.pdf | 647.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_ch3.pdf | 497.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_ch4.pdf | 707.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_ch5.pdf | 468.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_bib.pdf | 517.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sch_app.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.