Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7907
Title: | แนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (จี.เอ็ม.พี) เพื่อการปรับปรุงอาคารและสิ่งอำนวยความสะดวกของโรงครัวโรงพยาบาล : กรณีศึกษาโรงพยาบาลพุทธชินราชพิษณุโลก = The Application of GMP for improvement of Hospital catering building and facilities : Case study at Buddhachinaraj Phitsanuloke Hospital / ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม |
Authors: | ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม |
Authors: | ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม |
Keywords: | โรงพยาบาลพุทธชินราช;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม;อาหาร -- มาตรการความปลอดภัย |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 363.192 ศ173น |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1449458 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7907 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0651sr_tpg.pdf | 996.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_abs.pdf | 464.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_con.pdf | 470.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch1.pdf | 490.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch2.pdf | 710.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch3.pdf | 521.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch4.pdf | 973.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch5.pdf | 515.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_bib.pdf | 513.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_app.pdf | 3.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.