Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7907
Title: แนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (จี.เอ็ม.พี) เพื่อการปรับปรุงอาคารและสิ่งอำนวยความสะดวกของโรงครัวโรงพยาบาล : กรณีศึกษาโรงพยาบาลพุทธชินราชพิษณุโลก = The Application of GMP for improvement of Hospital catering building and facilities : Case study at Buddhachinaraj Phitsanuloke Hospital / ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม
Authors: ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม
Authors: ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม
Keywords: โรงพยาบาลพุทธชินราช;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม;อาหาร -- มาตรการความปลอดภัย
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 363.192 ศ173น
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1449458
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7907
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0651sr_tpg.pdf996.25 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_abs.pdf464.7 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_con.pdf470.66 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch1.pdf490.28 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch2.pdf710.85 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch3.pdf521.76 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch4.pdf973.44 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_ch5.pdf515.44 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_bib.pdf513.6 kBAdobe PDFView/Open
food0651sr_app.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.