Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7899
Title: ปริมาณเบต้าแคโรทีนและคุณสมบัติทางประสาทสัมผัสของผักสดและผักที่ทำให้สุก = Beta carotene contents and sensory qualities of fresh and cooked vegetables / ลลิตา โรจนานุยุตต์
Authors: ลลิตา โรจนานุยุตต์
Authors: ลลิตา โรจนานุยุตต์
Keywords: แคโรทีน -- การสังเคราะห์;ผัก
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664.06 ล173ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424929
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7899
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450lr_tpg.pdf203.78 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_abs.pdf190.43 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_con.pdf228.1 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch1.pdf230.34 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch2.pdf975.28 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch3.pdf262.29 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch4.pdf774 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_ch5.pdf193.33 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_bib.pdf302.89 kBAdobe PDFView/Open
food0450lr_app.pdf982.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.