Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7899
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ลลิตา โรจนานุยุตต์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:28Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:28Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.06 ล173ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424929 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7899 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | แคโรทีน -- การสังเคราะห์ | en_US |
dc.subject | ผัก | en_US |
dc.title | ปริมาณเบต้าแคโรทีนและคุณสมบัติทางประสาทสัมผัสของผักสดและผักที่ทำให้สุก = Beta carotene contents and sensory qualities of fresh and cooked vegetables / ลลิตา โรจนานุยุตต์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450lr_tpg.pdf | 203.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_abs.pdf | 190.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_con.pdf | 228.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_ch1.pdf | 230.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_ch2.pdf | 975.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_ch3.pdf | 262.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_ch4.pdf | 774 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_ch5.pdf | 193.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_bib.pdf | 302.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450lr_app.pdf | 982.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.