Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7898
Title: | การศึกษาปริมาณวิตามินของน้ำฟักทองที่ผ่านการพาสเจอไรซ์และระหว่างการเก็บรักษา = A study about the vitamin contents in pumpkin juices after pasteurization and during storage / อัญญารัตน์ ปรียะธรรม |
Authors: | อัญญารัตน์ ปรียะธรรม |
Authors: | อัญญารัตน์ ปรียะธรรม |
Keywords: | วิตามิน;น้ำฟักทอง;น้ำผัก;วิตามินในโภชนาการมนุษย์ |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 572.58 อ113ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424926 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7898 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450up_tpg.pdf | 200.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_abs.pdf | 190.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_con.pdf | 257.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_ch1.pdf | 203.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_ch2.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_ch3.pdf | 267.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_ch4.pdf | 510.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_ch5.pdf | 218.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_bib.pdf | 280.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450up_app.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.