Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญญารัตน์ ปรียะธรรมen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:27Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:27Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 572.58 อ113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424926en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7898-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectวิตามินen_US
dc.subjectน้ำฟักทองen_US
dc.subjectน้ำผักen_US
dc.subjectวิตามินในโภชนาการมนุษย์en_US
dc.titleการศึกษาปริมาณวิตามินของน้ำฟักทองที่ผ่านการพาสเจอไรซ์และระหว่างการเก็บรักษา = A study about the vitamin contents in pumpkin juices after pasteurization and during storage / อัญญารัตน์ ปรียะธรรมen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450up_tpg.pdf200.4 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_abs.pdf190.02 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_con.pdf257.96 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_ch1.pdf203.62 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_ch2.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open
food0450up_ch3.pdf267.34 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_ch4.pdf510.85 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_ch5.pdf218.12 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_bib.pdf280.65 kBAdobe PDFView/Open
food0450up_app.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.