Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7889
Title: | คุณภาพทางกายภาพและเคมีของเครื่องดื่มบัวบกผงที่เตรียมโดยวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง = Physicochemical qualities of instant freeze-dried pennywort powder / ธัญญรัตน์ ทวีนุต |
Authors: | ธัญญรัตน์ ทวีนุต |
Authors: | ธัญญรัตน์ ทวีนุต |
Keywords: | บัวบกผง;การอบแห้ง |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664 ธ113ค |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423921 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7889 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1150tt_tpg.pdf | 595.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_abs.pdf | 472.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_con.pdf | 481.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_ch1.pdf | 468.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_ch2.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_ch3.pdf | 651.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_ch4.pdf | 667.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_ch5.pdf | 482.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_bib.pdf | 541.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150tt_app.pdf | 843.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.