Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7889
Title: คุณภาพทางกายภาพและเคมีของเครื่องดื่มบัวบกผงที่เตรียมโดยวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง = Physicochemical qualities of instant freeze-dried pennywort powder / ธัญญรัตน์ ทวีนุต
Authors: ธัญญรัตน์ ทวีนุต
Authors: ธัญญรัตน์ ทวีนุต
Keywords: บัวบกผง;การอบแห้ง
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664 ธ113ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423921
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7889
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1150tt_tpg.pdf595.29 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_abs.pdf472.32 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_con.pdf481.39 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch1.pdf468.59 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch2.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch3.pdf651.46 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch4.pdf667.14 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch5.pdf482.8 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_bib.pdf541.68 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_app.pdf843.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.