Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7888
Title: ผลของสภวะการอบแห้ง ส่วนผสม และสายพันธุ์ต่อคุณภาพของละมุดแผ่น = Effects of drying conditions, ingredents and varieties on qualities of Sapodilla leathers / กิตติคุณ ตอพล
Authors: กิตติคุณ ตอพล
Authors: กิตติคุณ ตอพล
Keywords: ละมุดแผ่น;ผลไม้ -- การแปรรูป;ละมุด -- การอบแห้ง
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664.80443 ก344ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423916
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7888
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950kt_tpg.pdf532.45 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_abs.pdf459.58 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_con.pdf459.65 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch1.pdf479.45 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch2.pdf620.38 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch3.pdf502.63 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch4.pdf616.88 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_ch5.pdf467.01 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_bib.pdf510.24 kBAdobe PDFView/Open
food0950kt_app.pdf632.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.