Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7888
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กิตติคุณ ตอพล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:23Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:23Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.80443 ก344ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423916 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7888 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ละมุดแผ่น | en_US |
dc.subject | ผลไม้ -- การแปรรูป | en_US |
dc.subject | ละมุด -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ผลของสภวะการอบแห้ง ส่วนผสม และสายพันธุ์ต่อคุณภาพของละมุดแผ่น = Effects of drying conditions, ingredents and varieties on qualities of Sapodilla leathers / กิตติคุณ ตอพล | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950kt_tpg.pdf | 532.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_abs.pdf | 459.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_con.pdf | 459.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_ch1.pdf | 479.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_ch2.pdf | 620.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_ch3.pdf | 502.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_ch4.pdf | 616.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_ch5.pdf | 467.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_bib.pdf | 510.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950kt_app.pdf | 632.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.