Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7886
Title: การปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและการพาสเจอร์ไรส์ = Improvement of kimchi quality using pure starter cultures and pasteurization / รัชฎาพร อุดปวน
Authors: รัชฎาพร อุดปวน
Authors: รัชฎาพร อุดปวน
Keywords: ผักดอง
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 641.46 ร112ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421807
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7886
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1050ru_tpg.pdf521.3 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_abs.pdf534.3 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_con.pdf504.7 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch1.pdf472 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch2.pdf818.98 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch3.pdf516.68 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch4.pdf863.22 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch5.pdf531.14 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_bib.pdf513.91 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_app.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.