Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7886
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรัชฎาพร อุดปวนen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:22Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:22Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 641.46 ร112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421807en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7886-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectผักดองen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและการพาสเจอร์ไรส์ = Improvement of kimchi quality using pure starter cultures and pasteurization / รัชฎาพร อุดปวนen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1050ru_tpg.pdf521.3 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_abs.pdf534.3 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_con.pdf504.7 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch1.pdf472 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch2.pdf818.98 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch3.pdf516.68 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch4.pdf863.22 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_ch5.pdf531.14 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_bib.pdf513.91 kBAdobe PDFView/Open
food1050ru_app.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.