Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7886
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รัชฎาพร อุดปวน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:22Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:22Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.46 ร112ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421807 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7886 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ผักดอง | en_US |
dc.title | การปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและการพาสเจอร์ไรส์ = Improvement of kimchi quality using pure starter cultures and pasteurization / รัชฎาพร อุดปวน | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1050ru_tpg.pdf | 521.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_abs.pdf | 534.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_con.pdf | 504.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_ch1.pdf | 472 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_ch2.pdf | 818.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_ch3.pdf | 516.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_ch4.pdf | 863.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_ch5.pdf | 531.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_bib.pdf | 513.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1050ru_app.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.