Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7884
Title: | แยมลำไยจากลำไยแช่แข็งโดยเทคโนโลยีความดันสูง = Jam from frozen longan by ultra-high pressure technology / พิชญา วิลาด |
Authors: | พิชญา วิลาด |
Authors: | พิชญา วิลาด |
Keywords: | แยมลำไย;ลำไยแช่แข็ง;ความดัน |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664 พ323ย |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421476 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7884 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0350pw_tpg.pdf | 593.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_abs.pdf | 456.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_con.pdf | 545.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_ch1.pdf | 465.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_ch2.pdf | 549.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_ch3.pdf | 528.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_ch4.pdf | 646.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_ch5.pdf | 468.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_bib.pdf | 468.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pw_app.pdf | 665.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.