Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7877
Title: การวิเคราะห์อันตรายและจุดควบคุมวิกฤตในกระบวนการผลิตพริกป่นอบแห้ง : กรณีศึกษา ห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจ = Analysis of hazards and critical control points in procressing of dehydrated chilli powder: a case study of Iemkasikil Ltd., Part. / จิดาภา มะโนใจ
Authors: จิดาภา มะโนใจ
Authors: จิดาภา มะโนใจ
Keywords: ห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจ;การวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤติที่ต้องควบคุม;อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ;พริกป่น -- การผลิต
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664.07 จ342ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1408118
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7877
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1149jm_tpg.pdf182.96 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_abs.pdf213.01 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_con.pdf193.02 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch1.pdf265.86 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch2.pdf689.34 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch3.pdf219.15 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch4.pdf7.16 MBAdobe PDFView/Open
food1149jm_ch5.pdf219.6 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_bib.pdf209.36 kBAdobe PDFView/Open
food1149jm_app.pdf809.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.