Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7877
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิดาภา มะโนใจ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:18Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:18Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.07 จ342ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1408118 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7877 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | ห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจ | en_US |
dc.subject | การวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤติที่ต้องควบคุม | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ | en_US |
dc.subject | พริกป่น -- การผลิต | en_US |
dc.title | การวิเคราะห์อันตรายและจุดควบคุมวิกฤตในกระบวนการผลิตพริกป่นอบแห้ง : กรณีศึกษา ห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจ = Analysis of hazards and critical control points in procressing of dehydrated chilli powder: a case study of Iemkasikil Ltd., Part. / จิดาภา มะโนใจ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1149jm_tpg.pdf | 182.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_abs.pdf | 213.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_con.pdf | 193.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_ch1.pdf | 265.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_ch2.pdf | 689.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_ch3.pdf | 219.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_ch4.pdf | 7.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_ch5.pdf | 219.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_bib.pdf | 209.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149jm_app.pdf | 809.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.