Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกิตตินันท์ ธรรมไชยen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:15Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:15Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 660.28426 ก344คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400488en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7870-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งen_US
dc.subjectมะเดื่อฝรั่งen_US
dc.titleคุณภาพของมะเดื่อฝรั่งที่ผ่านการอบแห้งด้วยเครื่องอบแห้งแบบถาด = Quality of common figs dehydrated by tray dryer / กิตตินันท์ ธรรมไชยen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0449kt_tpg.pdf355.67 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_abs.pdf275.79 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_con.pdf163.79 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_ch1.pdf158.82 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_ch2.pdf724.95 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_ch3.pdf185.41 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_ch4.pdf382.11 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_ch5.pdf118.5 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_bib.pdf165.64 kBAdobe PDFView/Open
food0449kt_app.pdf966.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.