Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7850
Title: | ผลของแคลเซียมคลอไรด์และกรดซิตริกต่อกิจกรรมของเอนไซม์พอลีฟีนอลออกซิเดสและเปอร์ออกซิเดสในเนื้อมะม่วงสุก 4 สายพันธุ์ = Effect of Calcium Chloride and Citric Acid on Polyphenol Oxidase and Peroxidase activities in ripened mango fruit 4 varieties / วชิรญา เหลียวตระกูล |
Authors: | วชิรญา เหลียวตระกูล |
Authors: | วชิรญา เหลียวตระกูล |
Keywords: | มะม่วง -- การสุก;แคลเซียมคลอไรด์;กรดมะนาว;เอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดส |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 |
Gov't Doc #: | ว 634.44 ว123ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373568 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7850 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1048vl_tpg.pdf | 348.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_abs.pdf | 216.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_con.pdf | 244.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch1.pdf | 166.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch2.pdf | 392.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch3.pdf | 239.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch4.pdf | 481.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch4.1.pdf | 439.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch4.2.pdf | 233.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch4.3.pdf | 429.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_ch5.pdf | 130.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_bib.pdf | 184.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_app.pdf | 641.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_app.1.pdf | 220.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1048vl_cv.pdf | 110.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.