Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7846
Title: กิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและโพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเก็บรักษาเนื้อมะม่วงสุกพันธุ์โชคอนันต์แช่เยือกแข็ง = Peroxidase and Polyphenol Oxidase activites during storage of frozen ripened mango flesh cv. Chok-Anan / นภกานต์ แดงสุวรรณ
Authors: นภกานต์ แดงสุวรรณ
Authors: นภกานต์ แดงสุวรรณ
Keywords: มะม่วง -- การแช่เย็น;เอนไซม์เปอร์ออกซิเดส;มะม่วง -- การเก็บและรักษา;มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 664.85 น161ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365718
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7846
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1047nd_tpg.pdf454.38 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_abs.pdf481.22 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_con.pdf577.75 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch1.pdf512.93 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch2.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch3.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch4.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open
food1047nd_ch5.pdf459.7 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_bib.pdf623.05 kBAdobe PDFView/Open
food1047nd_app.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.