Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7846
Title: | กิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและโพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเก็บรักษาเนื้อมะม่วงสุกพันธุ์โชคอนันต์แช่เยือกแข็ง = Peroxidase and Polyphenol Oxidase activites during storage of frozen ripened mango flesh cv. Chok-Anan / นภกานต์ แดงสุวรรณ |
Authors: | นภกานต์ แดงสุวรรณ |
Authors: | นภกานต์ แดงสุวรรณ |
Keywords: | มะม่วง -- การแช่เย็น;เอนไซม์เปอร์ออกซิเดส;มะม่วง -- การเก็บและรักษา;มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์ |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 |
Gov't Doc #: | ว 664.85 น161ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365718 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7846 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1047nd_tpg.pdf | 454.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_abs.pdf | 481.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_con.pdf | 577.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch1.pdf | 512.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch2.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch3.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch4.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_ch5.pdf | 459.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_bib.pdf | 623.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047nd_app.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.