Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7845
Title: | ผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์ |
Authors: | ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์ |
Authors: | ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์ |
Keywords: | ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;กรดมะนาว;กรดแอสคอร์บิค;แคลเซียมคลอไรด์ |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 |
Gov't Doc #: | ว 664.84 ณ1611ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365620 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7845 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1047np_tpg.pdf | 454.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_abs.pdf | 485.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_con.pdf | 546.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch1.pdf | 495.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch2.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch3.pdf | 554.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch4.pdf | 7.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch5.pdf | 469.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_bib.pdf | 554.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_app.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.