Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7844
Title: | ผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา |
Authors: | พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา |
Authors: | พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา |
Keywords: | ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 |
Gov't Doc #: | ว 664.84 พ128ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365619 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7844 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1047pk_tpg.pdf | 451.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_abs.pdf | 474.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_con.pdf | 547.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_ch1.pdf | 489.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_ch2.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_ch3.pdf | 624.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_ch4.pdf | 5.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_ch5.pdf | 457.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_bib.pdf | 555.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047pk_app.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.