Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 91-100 of 241 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
7
8
9
10
11
12
13
...
25
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
การพยากรณ์คุณภาพของส้มสายน้ำผึ้งหลังการขนส่งทางรถบรรทุกโดยใช้โครงข่ายประสาทเทียม = Quality prediction of tangerine cv. Sai Nam Pung after truck transportation using artificial neural network / ธัญนันท์ ฤทธิ์มณี
ธัญนันท์ ฤทธิ์มณี
2549
ผลของน้ำมันหอมระเหยต่อเชื้อราที่ติดมากับเมล็ดและคุณภาพของเมล็ดพันธุ์ข้าวดอกมะลิ 105 = Effect of essential oils on seedborne fungi and quality of rice seed cv. Khao Dawk Mali 105 / มยุรี ปละอุด
มยุรี ปละอุด
2550
ผลของสารเคลือบผิวต่อการสูญเสียน้ำหนักและการเปลี่ยนแปลงทางเคมีของหัวพันธุ์ปทุมมาพันธุ์เชียงใหม่สีชมพูในระหว่างการเก็บรักษา = Effects of coating materials on weight loss and chemical changes of Patumma (curcuma alismatifolia gagnep. cv. Chiang Mai pink) rhizome during storage / ปิยาภรณ์ จันจรมานิตย์;" Effects of coating materials on weight loss and chemical changes of Patumma (curcuma alismatifolia gagnep. cv. Chiang Mai pink) rhizome during storage"
ปิยภรณ์ จันจรมานิตย์
2550
ลักษณะของเชื้อรา Colletotrichum spp. ที่ทนทานต่อสารป้องกันกำจัดเชื้อราคาร์เบนดาซิมในผลไม้ = Characterization of colletotrichum spp. resistant to a fungicide carbendazim in fruit / สุธาสินี ชัยชนะ
สุธาสินี ชัยชนะ
2549
การใช้กรดอะซิติก กรดเปอร์อะซิติกและเกลืออะซิเตทร่วมกับสารเคลือบผิวในการควบคุมราเขียวบนส้มสายน้ำผึ้ง = Use of acetic acid, peracetic acid and acetate salts with coating agents for controling green mold on tangerine cv. Sainampueng / สุธนัย ภักดี;"Use of acetic acid, peracetic acid and acetate salts with coating agents for controling green mold on tangerine cv. Sainampueng"
สุธนัย ภักดี
2552
ผลของสารฆ่าเชื้อต่อปริมาณจุลินทรีย์และอายุการเก็บรักษาผลมะม่วงสำหรับการแปรรูปพร้อมบริโภค = Effects of different sanitizers on microorganism populations and shelf-life of mango fruit for fresh-cut processing / เฉลิมขวัญ วิชัยชาติ
เฉลิมขวัญ วิชัยชาติ
2552
ผลของฟิล์มพลาสติกชนิดต่าง ๆ และปริมาณคาร์บอนไดออกไซด์ต่อการเจริญเติบโต และการทำลายของด้วงงวงข้าว = Effect of plastic films and amount of Carbon Dioxide on growth and damage of rice weevil, Sitophilus oryzae (L.) to milled rice cv. Khao Dawk Mali 105 / กุลวิชญ์ พานิชกุลล
กุลวิชญ์ พานิชกุล
2553
รูปแบบของโปรตีนระหว่างการสุกของผลมะม่วงโดยวิธีเจลอิเล็กโทรโฟรีซิส = Protein patterns during ripening of mango fruit by gel electrophoresis method / อัญญารัตน์ วงศ์คช
อัญญารัตน์ วงศ์คช
2553
การทำนายการเกิดการหมักของผลส้มพันธุ์สายน้ำผึ้งที่เคลือบผิว = Predicting of fundamental got waxed tangerine fruit cv. Sai Nam Peung / ศศิเมษ ฟองสา
ศศิเมษ ฟองสา
2554
ผลของการบรรจุถุงพอลิเอไมด์และพอลิเอทินที่มีอุณหภูมิต่ำต่ออายุการเก็บรักษาของผมะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้สีทอง = Effects of polyamide and Polyethylene pouching at Low teperature on storage life of mango Fruit cv. Nam Dok Mai Si Thong / วิลาสิณี ชูช่วง
วิลาสิณี ชูช่วง
Discover
Author
1
กนกวรรณ ศักดิ์สุริยา
1
กมล รุ่งสอาด
1
กรกิตติ์ เฉลยถ้อย
1
กรรณพต แก้วสอน
1
กฤษณะ ปินใจ
1
กฤษณา สุเมธะ
1
กฤษนะ ปรีชา
1
กันยา แอ่นกาศ
1
กัลยา วิธี
1
กัลย์ กัลยาณมิตร
.
next >
Subject
21
ระบบสารสนเทศเพื่อการจัดการ
13
มะม่วง -- การเก็บและรักษา
11
ลำไย -- การเก็บและรักษา
11
อุณหภูมิ
10
สารเคลือบผิว
10
อินเตอร์เน็ต
9
ข้าว -- การเก็บและรักษา
9
ข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
9
เชื้อรา
8
ไคโตแซน
.
next >
Date issued
87
2550 - 2556
146
2540 - 2549
8
2536 - 2539