Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Effect of Nisin on the keeping quality of orange juices cv.Sai Nam Pung and cv.Khieo Waan = ผลของไนซินที่มีต่อคุณภาพการเก็บรักษาน้ำส้มสายพันธุ์สายน้ำผึ้งและเขียวหวาน / Wissanee Supraditaporn
Wissanee Supraditaporn
2006
Characterisation of pigments, flavour components and cell structure of lychee (CV. Hong Huey) following high pressure processing = คุณลักษณะของเม็ดสี องค์ประกอบของกลิ่นและโครงสร้างเซลล์ลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูง / Chaveewon Phunchaisri
Chaveewon Phunchaisri
2006
Processing of green soya bean (glycine max L. Merr.) Yoghurt ice cream = กระบวนการผลิตไอสครีมโยเกิร์ตจากถั่วแระญี่ปุ่น / Paveena Kaewyongpang
Paveena Kaewyongpang
Discover
Author
1
Chaveewon Phunchaisri
1
Paveena Kaewyongpang
1
Wissanee Supraditaporn
Subject
1
Amino acids
1
Canned lychee
1
Food -- Microbiology
1
Food -- Preservation
1
Lychee
1
Lychee -- Preservation
1
Lychee -- Processing
1
Process control
1
Thesis
1
Yogurt
.
next >