Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
การพัฒนาสูตรเนยแข็งกัวดารสสมุนไพร = Development of Gouda cheese with herbal flavor / ปิยวรรณ อยู่ดี
ปิยวรรณ อยู่ดี
2551
อิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวง
จรินทร์ทิพย์ กำดวง
2548
การพัฒนาสูตรเนยแข็งมอซซาเรลลากลิ่นรสสมุนไพร = Development of mozzarella cheese with herbal flavor / ดุสิดา วงศ์ไวศวรรณ
ดุสิดา วงศ์ไวศยวรรณ
Discover
Author
1
จรินทร์ทิพย์ กำดวง
1
ดุสิดา วงศ์ไวศยวรรณ
1
ปิยวรรณ อยู่ดี
Subject
2
ผลิตภัณฑ์นม
2
อุตสาหกรรมนมเนย
2
เนย
1
รีโอโลยี
1
วิทยาศาสตร์การไหล
1
อาหารแปรรูป
Date issued
1
2551
2
2548