Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2551
ผลของอุณหภูมิและเวลาที่ใช้ในการลวกต่อปริมาณลิโมนินและวิตามินซีในมะนาวพันธุ์แป้น = Effect of blanching temperature and time on limonin and vitamin C Contents in Lime (Citrus aurantifolia Swing) cv.Pan / ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
2552
การพาสเจอไรซ์น้ำบัวบกโดยการให้ความร้อนแบบโอห์มิก = Pasteurization of Pennywort (centella asiatica urb) juice by ohmic heating / จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง
จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง
2551
ผลของส่วนผสมต่อสมบัติของผลิตภัณฑ์ไส้อั่วมังสวิรัติ = Effect of ingredients on qualities of vegetarian Sai-oua / นัชนา รัตนากรโกวิท
นัชนา รัตนากรโกวิท
Discover
Author
1
จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง
1
ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
1
นัชนา รัตนากรโกวิท
Subject
1
การปรุงอาหาร
1
น้ำใบบัวบก
1
มะนาว
1
วิทยาศาสตร์การอาหาร
1
โปรตีนจากพืช
1
ไส้อั่ว
Date issued
1
2552
2
2551