Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/37454
Title: | โครงการเรื่องการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีระหว่างการสุกและการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็งของมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์และมหาชนก : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ = Biochemical changes during ripening of mango fruit and frozen storage of mango flesh cv. Chok-Anan and Maha-Chanok) / นิธิยา รัตนาปนนท์... [และคนอื่นๆ] |
Authors: | นิธิยา รัตนาปนนท์ |
Authors: | นิธิยา รัตนาปนนท์ |
Keywords: | มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- วิจัย;คณะอุตสาหกรรมเกษตร -- วิจัย;มะม่วง -- การสุก;มะม่วง -- การเยือกแข็ง;มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์;มะม่วง -- พันธุ์มหาชนก;งานวิจัยคณะอุตสาหกรรมเกษตร |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | กรุงเทพฯ : สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย, 2550 |
Gov't Doc #: | ส.ร. 634.44 น343ค |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1427494 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/37454 |
Appears in Collections: | AGRO: Technical Reports |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.