Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศราวุฒิ ปิงเขียวen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:59:37Z-
dc.date.available2014-09-19T04:59:37Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 635.8 ศ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1519223en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35172-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectเห็ดยานางิ -- การผลิตen_US
dc.subjectเห็ดนางรม -- การผลิตen_US
dc.subjectการปนเปื้อนของจุลินทรีย์en_US
dc.titleการป้องกันการเสียสภาพหลังการเก็บเกี่ยวจากเชื้อราที่ปนเปื้อนในเห็ดยานางิและเห็ดนางรมดอยโดยใช้แคลเซียมคลอไรด์ = Prevention of postharvest decay caused by contaminated fungi in Yanagi mushroom (Agrocybe cylindracea (Dc. ex Fr.) Maire.) and Blue-Oyster mushroom (Pleurotus columbinus Quel.) using calcium chloride / ศราวุฒิ ปิงเขียวen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.