Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34963
Title: Anti-oxidation and anti- inflammatory activities of shallot, phlai and turmeric extracts and effectiveness of prototype creams = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านการอักเสบของสารสกัดหอมแดง ไพล ขมิ้น และประสิทธิผลของครีมต้นแบบนำร่อง / Decha Pinkaew
Authors: Decha Pinkaew
Authors: Decha Pinkaew
Keywords: Cream;Shallot;Phlai;Turmeric;Antioxidants;Anti-Inflammatory
Issue Date: 2010
Publisher: Chiang Mai : The Graduate School, Chiang Mai University, 2010
Gov't Doc #: Th 668.55 D293A
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501631
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34963
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.