Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDecha Pinkaewen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:53:55Z-
dc.date.available2014-09-19T04:53:55Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.govdocTh 668.55 D293Aen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501631en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34963-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : The Graduate School, Chiang Mai University, 2010en_US
dc.subjectCreamen_US
dc.subjectShalloten_US
dc.subjectPhlaien_US
dc.subjectTurmericen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectAnti-Inflammatoryen_US
dc.titleAnti-oxidation and anti- inflammatory activities of shallot, phlai and turmeric extracts and effectiveness of prototype creams = ฤทธิ์ต้านออกซิเดชันและต้านการอักเสบของสารสกัดหอมแดง ไพล ขมิ้น และประสิทธิผลของครีมต้นแบบนำร่อง / Decha Pinkaewen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.