Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34846
Title: Purification and identification of monacolins from red yeast rice prepared from glutinous rice by solid-state fermentation with Monascus purpureus CMU001 = การทำบริสุทธิ์และการหาเอกลักษณ์ของโมนาโคลินในข้าวหมักแดงที่เตรียมได้จากการหมักข้าวเหนียวแบบสภาวะอาหารแข็งด้วย Monascus purpureus CMU001 / Samuch Taweekasemsombut
Authors: Samuch Taweekasemsombut
Authors: Samuch Taweekasemsombut
Keywords: Monacolins -- Purification;Rice -- Biotechnology;Fungi -- Biotechnology
Issue Date: 2010
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2010
Gov't Doc #: Th 660.62 S193P
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1486131
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34846
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.