Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34553
Title: ผลของการเคลือบผิวด้วยไคโตซานต่อการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีระหว่างการเก็บรักษาผลพริกหวาน (Capsicum annuum L.) = Effects of Chitosan Coating on Biochemical Changes during storage of bell pepper (Capsicum annuum L.) / ธนาภรณ์ ศรีศิริพันธุ์
Authors: ธนาภรณ์ ศรีศิริพันธุ์
Authors: ธนาภรณ์ ศรีศิริพันธุ์
Keywords: ไคโตแซน;ชีวเคมีวิเคราะห์;อาหาร -- การวิเคราะห์;พริกหวาน
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 572.36 ธ152ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459056
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34553
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.