Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34553
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธนาภรณ์ ศรีศิริพันธุ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:49:15Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:49:15Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 572.36 ธ152ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459056 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34553 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.subject | ชีวเคมีวิเคราะห์ | en_US |
dc.subject | อาหาร -- การวิเคราะห์ | en_US |
dc.subject | พริกหวาน | en_US |
dc.title | ผลของการเคลือบผิวด้วยไคโตซานต่อการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีระหว่างการเก็บรักษาผลพริกหวาน (Capsicum annuum L.) = Effects of Chitosan Coating on Biochemical Changes during storage of bell pepper (Capsicum annuum L.) / ธนาภรณ์ ศรีศิริพันธุ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol0951ts_tpg.pdf | 629.8 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_abs.pdf | 490.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol0951ts_con.pdf | 480.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_ch1.pdf | 470.5 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_ch2.pdf | 807.35 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_ch3.pdf | 533.17 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_ch4.pdf | 849.02 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_ch5.pdf | 601.47 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_bib.pdf | 511.23 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol0951ts_app.pdf | 733.65 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.