Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34553
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธนาภรณ์ ศรีศิริพันธุ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:15Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:15Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 572.36 ธ152ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459056en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34553-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.subjectชีวเคมีวิเคราะห์en_US
dc.subjectอาหาร -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectพริกหวานen_US
dc.titleผลของการเคลือบผิวด้วยไคโตซานต่อการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีระหว่างการเก็บรักษาผลพริกหวาน (Capsicum annuum L.) = Effects of Chitosan Coating on Biochemical Changes during storage of bell pepper (Capsicum annuum L.) / ธนาภรณ์ ศรีศิริพันธุ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.