Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34541
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกรกนก บุญเสริมen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:08Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:08Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 553.635 ก171ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1456319en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34541-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectยิปซัม -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectปฎิกิริยาเคมีen_US
dc.titleผลของสารเติมแต่งอินทรีย์และอนินทรีย์ที่มีต่อปฎิกิริยาไฮเดรชัน สมบัติเชิงกล และสมบัติทางความร้อนของเอฟจีดียิปซัม = Effects of organic and inorganic additives on hydration reaction, Mechanical and Themal Properties of FGD-Gypsum / กรกนก บุญเสริมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.