Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34506
Title: Isolation and screening of bcteriocin-poducing lactic acid bacteria from fermented vegetable and fruit products = การคัดแยกและการตรวจคัดแบคทีเรียกรดแลคติกที่สามารถสร้างแบคเทอริโอซินได้จากผลิตภัณฑ์ผักและผลไม้ดอง / Nuchira Yasanga
Authors: Nuchira Yasanga
Authors: Nuchira Yasanga
Keywords: Bacteriocins;Biotechnology
Issue Date: 2008
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2008
Gov't Doc #: Th 664.0287 N963I
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1449828
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34506
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.